Servicii de cardiologie la clinica DiodorSano din Târgoviște

Publicitate

La clinica DiodorSano din Târgoviște poți beneficia de servicii medicale ce asigură prevenția, investigarea, diagnosticul și tratamentul bolilor cardiovasculare, utilizând o aparatură modernă de care dispune.

Cardiologia este o specialitate medicală profund dinamică, în continuă dezvoltare a cunoștințelor și ghidurilor practice de management a bolilor inimii. În cadrul unității sanitare DiodorSano, pacienții beneficiază de consult cardiologic (clinic, EKG, ecografie cardiacă, ecografie Doppler vascular).

Consultația clinică, în funcție de cazul specific, durează aproximativ 30 de minute și constă în anamneza (istoricul pacientului), analiza datelor medicale anterioare, examen clinic complet (la primul consult) sau cardiovascular (uzual), efectuarea unei electrocardiograme (obligatoriu la prima consultație, la nevoie la următoarele în funcție de necesitatea ei sau de disponibilitatea unui traseu EKG) și elaborarea unui raport medical care cuprinde datele evaluării pacientului, concluziile medicale și recomandările de conduită și tratament.

Medicul cardiolog care vă așteaptă la clinica DiodorSano este Alexandru Ispas, doctor cardiolog intervenționist, cu experiență în clinicile medicale din țară și străinătate.

De asemenea, în cabinetul de stomatologie al clinicii DiodorSano vă așteaptă dr. Dragoș Ioanovici – medic stomatolog cu competență în laser terapeutic și chirurgical în stamatologie.

Clinica DiodorSano se află pe strada Hotin, nr. 2A, din Microraionul II, Târgoviște. Pentru programări și alte informații puteți suna a numărul de telefon 0345 405 008.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!