Service Telefoane Titu îți oferă cele mai bune soluții pentru problema telefonului tău

Publicitate

Service Telefoane Titu reprezintă o locație în care poți găsi cele mai bune soluții pentru problema telefonului tău, tabletei, laptop-ului și PC-ului.

Beneficiind de un laborator propriu cu echipamente de ultimă generație, Service Telefoane Titu oferă de fiecare dată servicii de calitate, indiferent de cerințele clientului.

Cum întregul colectiv de lucru este pasionat încă din liceu de electronice, Service Telefoane Titu efectuează reparații precum: service și vânzări telefoane mobile și accesorii, tablete, laptop-uri, calculatoare, accesorii; înlocuire sticlă/display ecran drept sau curbat smartphone-uri; reparații/înlocuiri mufe, căști, difuzoare smartphone-uri.

Așadar, reparând la Service Titu Telefoane vei ajunge să-ți protejezi investiția!

Sediul Service Telefoane Titu poate fi găsit în orașul Titu, pe strada I.C. Vissarion, bl. A2, parter, vis-a-vis de Supermarketul Penny.

Programul de lucru al service-ului este de luni – vineri, între orele 09.00 -17.00, iar sâmbătă, între orele 09.00 -14.00.

Pentru mai multe informați puteți suna la numărul de telefon 0764 874 788 sau puteți accesa pagina de Facebook Telefoane Titu.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!