Seria petrecerilor pe terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște continuă și în acest week-end! Atmosferă unică și party fără limite

Publicitate

Seria petrecerilor pe terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște continuă și week-end-ul acesta. Astfel, vineri și sâmbătă, începând cu orele 21.00, ești așteptat la cele mai tari party-uri din viața ta.

Într-o atmosferă unică, alături de prieteni, colegi sau familie te poți relaxa într-un cadru elegant, care te va face să scapi de grijile cotidiene. De asemenea, muzica bună și cocktail-urile reci vor da gust unei petreceri fără limite.

Terasa L’isola di Sardegna este locul perfect pentru un party de neuitat, petrecut în preajma unei piscine elegante și extrem de atrăgătoare.

Pentru a fi prezent la petrecerile organizate pe terasa L’isola di Sardegna este necesar să-ți faci rezervare, care poate fi făcută la numărul de telefon 0737 156 391.

De asemenea, piscina L’isola di Sardegna va fi deschisă până la finalul lunii septembrie. Organizatorii au luat o astfel de decizie după ce vremea din ultima perioadă s-a arătat extrem de prietenoasă.

Terasa și piscina L’isola di Sardegna pot fi găsite pe strada Gimnaziului, nr 21 (fosta piscină Sideco).

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!