Șefi noi în structurile IPJ Dâmbovița la început de an. Numiri importante la Târgoviște și Moreni

Publicitate

Ionuț Parghel  

Începutul noului an a adus alte schimbări la vârful ierarhiei în structurile de conducere ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, astăzi, au avut loc noi schimbări la Poliția  Municipiului Târgoviște și la Poliția Municipiului Moreni.

Prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, începând cu data de 6 ianuarie a.c., domnul comisar de poliție Ciacoschi Cristian a fost împuternicit să exercite atribuțiile șefului Poliției Municipiului Moreni, pentru o perioadă de 6 luni.
De asemenea, începând cu aceeași dată, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile adjunctului șefului Poliției Municipiului Târgoviște, domnul comisar șef de poliție Nuță Ion, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.

Totodată, pentru îndeplinirea atribuțiilor șefului Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, a fost împuternicit domnul comisar de poliție Bărbieru Adrian Eduard, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!