Se redeschide Salonul Avenue Dee din Târgoviște! Acesta vă așteaptă cu o serie de promoții tentante

Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit! Începând de astăzi, 15 mai, după două luni de restricții, se redeschide Salonul Avenue Dee din Târgoviște. Totodată, la redeschidere, salonul a pregătit pentru dumneavoastră o serie de oferte tentante:

Epilare definită Full Body, de la 1860 lei/ ședința la doar 800 de lei/ ședința. O ședință cuprinde gambe, coapse, inghinal total, interfesier, brațe, antebrațe, axile.;

-Oferta de casă, de la 1000 lei la doar 450 de lei. Cuprinde: 10 ședințe Vacuum – 30 min., 10 ședințe Electrosimulare – 40 min;

-Oferta de casă, de la 1 500 lei lala doar 700 lei. Cuprinde: 10 ședințe împachetări Termocuverta, 10 ședințe Vibromatique, 10 ședințe Electrosimulare.

Noua locație a Salonului Avenue Dee poate fi găsită pe Calea Domnească, nr 191- fostul Cocodrilo.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282.

Important: Pentru a avea siguranța respectării noilor reguli, toți care intră în salon trebuie să se programeze telefonic, pentru evaluări gratuite sau proceduri. De asemenea, la intrare se vor găsi botoșei de unică folosință și dezinfectant pentru mâini. Salonul Avenue Dee a luat toate măsurile de precauție pentru ca activitatea să se desfășoare în siguranță și în cele mai bune condiții.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!