Se oprește apa la Titu și în câteva localității din apropierea orașului

Publicitate

Compania de Apă Târgoviște va sista furnizarea apei potabile în data de 10 decembrie, între orele 08.30 – 15.30, în orașul Titu și în câteva localități din apropierea acestuia, din cauza unor lucrări programate ale SC Electrica SA. Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă Târgoviște se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire.

“Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile Hagioaica, Fusea, Braniştea, Sălcuţa, Plopu şi în oraşul Titu.

Apa va fi oprită în marți, 10.12.2019,între orele 08:30–15:30. Compania de Apă anunță că în intervalul amintit ce va întrerupe alimentarea cu energie electrică la staţia de pompare Titu şi frontul de captare Braniştea din pricina unor lucrări programate ale S.C. Electrica S.A.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeți apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!