Se fac angajări în regim de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște! Zeci de posturi destinate medicilor sunt disponibile

Publicitate

Veste excelentă pentru medicii tineri care sunt în căutarea unui loc de muncă! Cea mai mare unitate medicală din Dâmbovița, Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, recurge la angajări în regim de urgență.

Un anunț în acest sens a fost făcut, marți, de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a aprobat organizarea unui concurs pentru ocuparea a 22 de posturi vacante  la unitatea medicală din Târgoviște.

“Sănătatea dâmbovițenilor, pe primul loc!
Vreau să pun punct situațiilor în care pacienții spitalelor dâmbovițene nu pot fi tratați sau consultați din cauza lipsei medicilor.

Tocmai de aceea, astăzi (nr. marți), am aprobat organizarea, de urgență, a unui concurs pentru ocuparea a 22 posturi vacante pentru mai multe specializări medicale atât de necesare Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște”, a precizat președintele CJ Dâmbovița.

Astfel, în perioada imediat următoare, Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște angajează:

-2 medici specialiști pentru Anestezie și Terapie Intensivă;

-3 medici specialiști Boli Infecțioase Adulți;

-1 medic specialist în medicină internă;

-1 medic nefrolog;

-1 medic reumatolog;

-1 medic oncolog;

-2 medici pediatri;

-1 medic neonatolog;

-1 medic radiologie și imagistică medicală la Gura Ocniței;

-1 medic pneumolog – Sanatoriul Moroeni;

-3 medici psihiatri – Gura Ocniței-Ochiuri, Secția Psihiatrie Acuți și Centrul de Sănătate Mintală;

-3 medici medicină de urgență – UPU-SMURD, punct de lucru Titu;

-1 medic dermatolog;

-1 kinetoterapeut.

Pe lângă rezolvarea rapidă a problemelor celor care, dintr-un motiv sau altul, ajung să treacă pragul spitalelor din județul nostru, concursul este și o șansă pe care o acordăm tinerilor medici.

Consiliul Județean Dâmbovița se implică permanent în îmbunătățirea condițiilor din sistemul sanitar dâmbovițean și va investi în echipamente și aparatură medicală, dar va crea și condițiile necesare pentru atragerea de personal medical specializat.

În această perioadă, unitatea medicală din orașul Târgoviște se confruntă cu un deficit de personal, mai ales în rândul doctorilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!