Școala de Arte Marțiale Mixte “AGER” modelează caractere indiferent de vârstă!

Publicitate

Foarte puține școli se pot mândri în zilele noastre că pot aduce în prim-plan anumite modele de oameni. De asemenea, foarte puține școli pot modela adevărate caractere. Una dintre puținele școli care pot realiza asemenea lucruri este Școala de Arte Marțiale Mixte “AGER” din Târgoviște. Cursurile care se predau în această școală, fac din “AGER” să fie o școală cu totul și cu totul specială. Indiferent de vârstă la “AGER” poți deveni un om puternic, care poate trece  prin orice obstacol al vieții, atât în plan personal, cât și în plan profesional. În momentul când ai pătruns în “AGER”, fondatorul și managerul Școlii, Viorel M. Staicu, are un îndemn clar și precis pentru fiecare cursant: “Alege o țință. Învață, muncește și nu te lăsa întrecut pe drumul tău”. Cu acest îndemn sugestiv în gând, la Școala de Arte Marțiale Mixte au ajuns numeroși oameni care vor să aibă o cu totul altă viață. Astfel, de la copii, la adolescenți, la oamenii de vârsta a doua, dar și a treia au luat cu asalt Școala de arte marțiale mixte aflată pe Calea Câmpulung. Cum și-au dorit să aibă parte de un stil de viață sănătos, dar în același timp să aibă parte de o viață activă, pentru a fi tot timpul în mișcare, mai multe persoane de vârsta a treia sau mai pe înțelesul tuturor bunicuțe au ales să urmeze cursurile Școlii “AGER”. În urma lecțiilor învățate la “AGER”, bunicuțele au ajuns într-o perioadă scurtă de timp să beneficieze de un spirit viu, voință de fier, minte echilibrată, trup sănătos și puternic, condiție fizică de invidiat, rezistență,  relații sănătoase, de a face alegeri bune în viață și nu în ultimul rând de a învăța tehnici de autoapărare, oferite de instructorii școlii. Cursantele au considerat că urmarea cursurilor “AGER” reprezintă una dintre cele mai bune alegeri din viață.

Feedback

Am ajuns la Școala “AGER” prin intermediul doamnei Luminița Mihai. Îmi doream foarte mult să slăbesc după ce luasem foarte mult în greutate. Dumneaei mi-a recomandat “AGER” și apoi au început schimbările în viața mea. Când am ajuns aici nu știam să fac absolut nimic. Aici facem tot felul de exerciții pentru un stil de viață sănătos. Aici nimic nu este imposibil. Într-o perioadă scurtă de timp am ajuns să dau jos kilograme bune. Antrenamentele sunt dure, dar extrem de benefice organismului. În două luni de zile pot să zic că am dat jos 7 kilograme.  Sensei Viorel M. Staicu este nemaipomenit. Știe întotdeauna să te facă un om puternic indiferent de situație. După 9 luni petrecute aici pot să spun că sunt o femeie puternică care poate trece peste orice obstacol al vieții. Sunt mândră că am ales “AGER”. Toți cei care vin la „AGER” au parte de o viață mult mai sănătoasă.

Gabriela Popescu – 54 ani – pensionară

Am venit la “AGER”, pentru început, să fac modelare corporală. Apoi, mi-am dorit să urmez și alte activități pentru a dobândi o viață sănătoasă. Aici am învățat să fiu o persoană puternică și rezistentă, indiferent de greutățile vieții. Pe lângă faptul că am a învățat să duc o viață sănătoasă, am învățat tehnici de autoapărare sau tehnici din kickboxing. În urma cursurilor am ajuns să alerg din oraș până la Mănăstirea Dealu, ceva care m-a uimit și pe mine prima dată. Sfaturile și îndemnurile lui sensei Viorel M. Staicu m-au făcut să devin o persoană puternică din toate punctele de vedere. Am ajuns chiar să alerg la crosuri și semi-maratoane pentru veterani. Totodată, sunt mult mai organizată și disciplinată în tot ce fac. Recomand și altor persoane Școala “AGER” pentru a-și găsi un țel  în viață. Aici înveți cum să-ți trăiești cu adevărat viața.

Luminița Mihai – 62  ani – pensionară

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!