Școala de Arte Marțiale Mixte AGER, o școală care modelează caractere și te învață să devii un om puternic

Publicitate

Tot mai mulți oameni din Târgoviște și nu numai care și-au propus să aibă parte de un stil de viață sănătos au ales în ultimii ani Școala de Arte Marțiale Mixte AGER.

Orice om care trece pragul acestei școlii devine mai puternic, dar și unul care poate depăși cu ușurință obstacolele vieții, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Aici nimeni nu se plânge de duritatea antrenamentelor, indiferent de gradul de dificultate al acestora.

De o perioadă bună de timp, Școala AGER a fost luată cu asalt de copii, adolescenți, oameni de vârsta a doua, dar și numeroși pensionari, care își doresc să fie mereu activi în tot ceea ce fac. Săptămânal, persoane de vârsta a treia se prezintă la cursuri și antrenamente pentru a se menține într-o formă cât mai bună, atât fizic, spiritual, cât și mintal.

Bunicuțele pensionare dau totul la antrenamente și se simt într-o formă excelentă. Niciuna dintre ele nu se plânge dacă o doare o mână sau un picior sau dacă a întâmpinat vreun obstacol greu în viață. Toate știu să iasă de fiecare dată din situațiile dificile.

În urma lecțiilor învățate în AGER, bunicuțele au ajuns într-o perioadă scurtă de timp să beneficieze de un spirit viu, voință de fier, minte echilibrată, corp sănătos și puternic, condiție fizică foarte bună, rezistență, relații sănătoase, să facă cele mai bune alegeri în viață și nu în ultimul rând, de a învăța tehnici de autoapărare, oferite de instructorii școlii.

Prin tot ce oferă Școala de Arte Marțiale Mixte AGER, aceasta este o școală specială care poate modela caractere indiferent de vârstă.

Ținându-se seama de aceste lucruri, în zilele noastre, foarte puține școli se pot mândri că pot aduce în prim-plan anumite modele de oameni.

Feedback

Măcriș Anca Gabriela – 57 ani – Târgoviște

Cum am ajuns la AGER? Bună întrebare! Am aflat de AGER pentru că băiatul meu participa la cursurile de MMA. Aducându-mi copilul săptămânal la aceste cursuri, am luat decizia de a participa la orele de sănătate.

 Aici am găsit un refugiu, liniște sufletească, sănătate mintală, înțelegere și colegi buni. Pentru mine AGER înseamnă a doua familie. Aici mă simt liberă și lucrez neîncetat pentru sănătatea organismului meu. Aveam niște afecțiuni și încet –încet acestea se rezolvă de la o zi la alta.

 Nu vin la AGER de foarte multă vreme. A trebuit să mă conving singură să pot urma cursurile școlii. Îmi place mult ce fac la AGER. Instructorul este foarte bine pregătit. El își aduce aportul dacă greșesc sau uit.

 La AGER nu este nici ca la serviciu, nici ca la școală. Aici este o școală cu totul și cu totul specială. Intructorul îți repetă până înveți tot ce ți se spune. El este și un fel de medic. Vede sau te întreabă dacă te doare ceva, după care îți spune să faci anumite exerciții, iar la finalul ședinței constați că nu te mai doare nimic.

 Sunt foarte mulțumită de sănătatea mea de când urmez cursurile acestei școli. Aici facem și schimb de experiențe. Sunt mulțumită de tot acumulez aici. Este o școală cu totul și cu totul specială. Școala AGER a adus o schimbare majoră în viața mea.

 De când urmez cursurile AGER sănătatea mea este mult mai bună. Mă simt bine atât fizic, spiritual, cât și mintal.

 Rusu Vasile – 62 ani – Târgoviște

Am ajuns la AGER după ce am ieșit la pensie, de la combinat. Sensei (nr. Viorel M. Staicu) mi-a spus că o să fie bine dacă vin la această școală.

  La început am făcut câteva mișcări, iar apoi am intrat în programul normal de pregătire. De când sunt la AGER sunt mai sănătos. Mănânc mai sănătos, dorm mai bine, merg mai bine, am o altă atitudine, am prins mai mult curaj în tot ce fac.

 Antrenamentele sunt mai grele, dar fac față cu brio. Nu mă dau niciodată bătut. Nu abandonez niciodată.

 La 60 de ani am decis să vin la AGER pentru a face o reparație totală a organismului. În viață mișcarea e foarte importantă. La AGER facem mișcare pentru toți mușchii. Mă simt ca la 30 de ani. Când ies din sală nu mai știu ce e oboseala. De când sunt aici am ajuns să nu mai mă plâng de nimic în viață.  

 Toți oamenii care urmează cursurile Școlii AGER sunt mult mai puternici.

Gabriela Popescu – 55 ani – Târgoviște

La AGER e minunat. Nu cred că pot sta acasă când aici au loc cursurile. Vin de trei ori pe săptămână la antrenamente.

 Pentru mine AGER înseamnă, în primul rând, sănătate. Când am venit aici mi-am propus să mai dau jos câteva kilograme. După cum se vede sunt un pic mai plinuță, dar după fiecare antrenament se simte o scădere a greutății. În două luni am dat jos 7 kilograme, iar peste ale două luni alte 7 kilograme.

 Antrenamentele școlii nu sunt niciodată în zadar. Aici dacă ți-ai propus ceva, totul se rezolvă. Îmi propun mereu să sparg câte o barieră din viața mea. Antrenamentele nu sunt grele. Nu mă tem de vreun antrenament.

 În fiecare săptămână vin la cursuri. Îmi place foarte mult această școală. În urmă cu doi ani am ieșit la pensie, iar acum pot să spun că sunt o pensionară sănătoasă și puternică.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!