Schimbare majoră în Educație! Cum se vor putea da meditații de către profesori. Ce spune Ministrul Educației

75

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, într-un interviu acordat dcnews.ro, că trebuie reformat modul în care se fac meditațiile cu elevii. Acesta spune că pregătirea suplimentară este firească și se practică în mai toate statele, însă consideră că trebuie adoptate anumite criterii care să oprească unele nemulțumiri apărute în ultimii ani.

Unul dintre aceste criterii se referă la faptul că profesorul nu ar trebui să aibă la meditații elevi din propria clasă, considerând aceasta „o condiție de bun simț”.

„Vom avea clarificat și fenomenul meditațiilor, care se practică în orice stat al acestei lumi. Sigur, avem și o condiție pentru a preîntâmpina un anumit gen de lucruri: nu faci meditație cu elevul din clasa ta. Este o condiție de bun simț”, a declarat Sorin Cîmpeanu pentru dcnews.ro

De asemenea, ministrul Educației a oferit mai multe informații referitoare la evaluarea standardizată și despre modul în care se va face, astfel încât părinții, elevii și profesori să fie în temă cu noile schimbări.

Mai multe informaţii aici.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!