Scene șocante în orașul Găești! Două eleve de liceu s-au bătut în plină stradă. Și-au împărțit pumni și picioare precum în ringul de K1

Publicitate

Scene șocante, astăzi, în orașul Găești! Două eleve de liceu s-au bătut în plină stradă mai ceva precum în ringul de K1. Adolescentele, eleve la Colegiul Național „Vladimir Streinu”, și-au împărțit pumni și picioare în văzul tuturor.

Scandalul ar fi pornit de la o fată de 14 ani. Aceasta a tăbărât cu pumnii și picioarele peste o tânără de 16 ani. Una dintre fetele care a asistat la scenele violente a intervenit pentru a le despărți pe cele două bătăușe. La scurt timp după bătaia din stradă, victima a sunat la Poliție pentru a relata toate cele întâmplate.

Adolescenta lovită este din localitatea Butoiu de Jos. Bătaia dintre cele două fete s-a consumat vineri de dimineață, cel mai probabil, înainte ca fetele să ajungă la liceu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„La data de 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin plângere, de către o tânără, în vârstă de 16 ani, din Butoiu de Jos, cu privire la faptul că, în dimineața de 29 septembrie a.c., ar fi fost lovită de către o altă tânără, de 14 ani.

În urma sesizării, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Totodată, cele două minore au fost consiliate, iar, pe parcursul acestei zile, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat la unitatea de învățământ unde cele două tinere studiază, unde au discutat cu elevii pentru prevenirea unor astfel de evenimente”, ne-au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!