Doi fotbaliști dâmbovițeni se vor duela în barajul pentru Conference Laegue, dintre CS U Craiova și U. Cluj

Publicitate

Universitatea Craiova și Universitatea Cluj se vor înfrunta duminică, 26 mai, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în barajul pentru Conference League. În acest duel pentru vor fi angrenați și doi fotbaliști dâmbovițeni: atacanții Andrei Ivan (Craiova) și Daniel Popa (Cluj).

Ambii își doresc ca echipa la care evoluează să joace în noul sezon de Conference League. Clujul a câștigat primul baraj, 2-0 la Galați cu Oțelul, prin „dubla” lui Anselmo din repriza secundă.

În sezonul regular, Universitatea Craiova și Universitatea Cluj-Napoca au remizat în ambele dueluri, 1-1 în Ardeal și 2-2 în Bănie, Știința conducând cu 1-0 până în ultimul minut în tur și cu 2-0 la pauză în retur. Universitatea Craiova a terminat campionatul pe locul 3, în timp ce Universitatea Cluj-Napoca s-a clasat pe locul 10.

Andrei Ivan a evoluat în această stagiune în 38 de meciuri (36 în campionat și 2 în Cupă), la capătul cărora a marcat 7 goluri. Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului morenar este de 2 milioane de euro.

De partea cealaltă, Daniel Popa a evoluat în 42 de meciuri pentru Cluj (36 de meciuri în campionat și 6 în Cupa României), la capătul cărora a marcat 11 goluri. Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a jucătorului originar din Pietroșița este de 850.000 de euro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!