Scandalul a pus stăpânire pe Liga a 5-a dâmbovițeană încă de la debut! Arbitru trântit la pământ de jucători pe terenul din Săcuieni

Publicitate

Nici nu s-au reluat bine competițiile județene de fotbal și deja s-a instalat scandalul. Debutul Ligii a 5-a dâmbovițene s-a caracterizat ca fiind unul sub semnul violenței. Trei dintre meciurile programate în prima etapă au fost pline de incidente.

Cel mai grav caz s-a consumat, în Onoare Nord, pe terenul de la Săcuieni, unde echipa din localitate a întâlnit Viitorul IL Caragiale (2-3). Pe final de joc, în minutul 90+2, unul dintre tușieri, Georgian Chiorniță, a fost strâns de gât de jucătorii formației gazdă, după ce arbitrul a semnalat offside la golul al treilea al Voinței. În momentul când asistentul a ridicat fanionul, pentru anularea golului de 3-3, jucătorii Voinței Săcuieni au tăbărât peste acesta, apucându-l de gât, iar mai apoi trântindu-l la pământ.

Un alt incident a avut loc pe terenul din Straoști, unde Viitorul din localitate a înfruntat pe Flacăra Valea mare (1-2). În această dispută, arbitrul Răzvan Dobre a fost fugărit pe teren de unul dintre jucătorii formației gazdă, după ce a ținut minte că “fluierașul” îl eliminase pe terenurile din Buciumeni și Găești.

De asemenea, incidente s-au consumat și la partida dintre Flacăra Zăvoiu – Petrolul Răscăieți (3-2). În timpul jocului dintre cele două formații, un spectator al formației gazdă a pătruns pe teren și a bruscat un jucător al Petrolului. Meciurile de la Straoști și Zăvoiu au contat pentru runda inaugurală din Onoare Vest.

La cum a debutat Liga a 5-a dâmbovițeană, aceasta se anunță de la bun început una incendiară la propriu în acest sezon!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!