Sănătatea copilului tău are prioritate la Clinica Medicală Valleriana din Târgoviște

Publicitate

Pediatria este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pediatrice (nou-născut  până la 18 ani). Serviciile de pediatrie oferite de Centrul Medical Valleriana din Târgoviște cuprind: recomandări privind alimentația pe grupe de vârstă, servicii preventive, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor acute, monitorizarea afecțiunilor acute și altele.

Așadar, dacă cauți un pediatru experimentat pentru cei mici alege Clinica Valleriana! Aici te va aștepta Dr. Laura Petrescu, medic specialist pediatrie, cu o experiență de peste 16 ani în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandru” din București. Dr. Laura Petrescu s-a alăturat echipei de medici de la Valleriana din 17 februarie.

Pentru consultații, tratamente și evaluări, puteți face programare la numerele de telefon 0245 222 203 și 0245 222 204 sau printr-un mesaj lăsat pe pagina de Facebook a clinicii medicale. Centrul Medical Valleriana se află pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște.

La Clinica Valleriana sănătatea copilului tău are prioritate!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!