S-a reluat campionatul județean! Derby-ul dintre Gura Șuții și Cornești, programat chiar în prima etapă, s-a încheiat nedecis

Publicitate

Fotbalul mic județean a revenit de astăzi în prim plan. În prima parte a zilei s-au jucat meciurile din prima etapă a Ligii a 4-a, iar rezultatele au fost unele destul de interesante.

Dintre echipele care și-au fixat ca obiectiv câștigarea titlului județean , doar una a ieșit victorioasă: Roberto Ziduri, formație ce a depășit cu un categoric 6-0 pe Progresul Mătăsaru.

În schimb, în meciul șoc al rundei, Recolta Gura Șuții – Gloria Cornești, a persistat egalitatea de la primul și până la ultimul fluier al arbitrului. Așadar, derby-ul rundei s-a termint nedecis, cu scorul de 0-0.

Cetatea Târgoviște, echipă ce și-a propus promovarea în Liga a 3-a sezonul următor, a debutat și ea entuziasmant învingând pe FC Brezoaele, la scor de maidan, 6-1.

Tot în runda inaugurală, victorii la scor au mai fost obținute de CSM Fieni (5-2 cu Unirea Colibași) și de Urban Titu (4-1 cu Viitorul Răzvad).

 

Liga a 4-a – rezultate – prima etapă

Sportul Voinești – Unirea Bucșani        1-1

Recolta Gura Șuții – Gloria Cornești     0-0

Roberto Ziduri – Progresul Mătăsaru   6-0

CSM Fieni – Unirea Colibași                   5-2

Viitorul Răzvad – Urban Titu                  1-4

Unirea Ungureni – Olimpicii Ulmi         3-2

Voința Vișina – Gaz Metan Finta           2-2

Luceafărul Dragomirești – Steagu Roșu Colacu      3-1

Cetatea Târgoviște – FC Brezoaele        6-1.

Sursă foto: Facebook Stiri Gura-Sutii

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!