Revoltător! Candidatul PNL la Primăria Bilciurești împarte cartofi și pliante în plină pandemie de coronavirus pentru a câștiga capital politic

Publicitate

Gest revoltător în comuna Bilciurești, în plină pandemie de coronavirus.

Candidatul PNL din localitate la funcția de primar, Ghiță Costel,  își face campanie electorală, nebăgând în seamă aproape deloc prevederile Ordonanței Militare nr. 3. Cetățenii comunei au primit din partea acestuia câteun sac de cartofi, însoțit de pliante electorale.

În urma acțiunii revoltătoare a liberalului din Bilciurești, deputatul și președintele PSD Dâmbovița Corneliu Ștefan a reacționat  extrem de dur. Acesta a transmis că anumiți politicieni de duzină profită, în această perioadă grea,  de necazul oamenilor pentru a câștiga capital politic.

“În timp ce reprezentanții PSD sunt implicați în lupta contra pandemiei, PNL Dâmbovița nu respectă nici măcar Ordonanța militară nr. 3: liberalii dâmbovițeni merg din casă în casă să cumpere voturi!

Tot cei de la PNL nu au nimic în comun cu respectarea legii și fac campanie cu funcționarii publici. Vă asigurăm că aceste lucruri vor fi aduse la cunoștința tuturor dâmbovițenilor, pentru a se vedea care este adevărata față a PNL Dâmbovița”, a precizat  Corneliu Ștefan.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!