Răsturnare de situație în cazul bărbatului ce a reclamat că a fost agresat când a fost luat la ocazie. A fost și el sancționat de polițiști

Publicitate

Întorsătură neașteptată în cazul bărbatului ce a reclamat că a fost agresat și deposedat de o sumă de bani, după ce a fost luat la ocazie, vineri, de un șofer care făcea taximetrie ilegală.

După o serie de cercetări amănunțite, polițiștii au decis să-l amendeze și pe reclamant după ce a apelat serviciul de urgență 112, așa cum se arată într-o informare IPJ Dâmbovița. “ În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, sprijiniți de polițiștii de la Poliția Municipiului Târgoviște, s-a stabilit faptul că bărbatul de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul că a fost deposedat prin violență de o sumă de bani, de către un alt bărbat care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 lei) pe bancheta din spate a autoturismului. Conducătorul auto care efectua transport de persoane ilegal, a fost sanționat contravențional și față de acesta a fost dispusă măsură complementară a reținerii certificatului și plăcuțelor cu nr. de înmatriculare. Bărbatul care a alarmat fals SNUAU 112, a fost sancționat contravențional cu suma de 1 000 de lei”.

Incidentul a avut loc vineri, 16 august, iar bărbatul care s-a dovedit că făcea taximetrie ilegală, pe ruta Târgoviște- Pietrari, a fost prins rapid de către oamenii legii. În momentul când a reclamat că a fost agresat și deposedat de bani, bărbatul prezenta urme de violențe la nivelul feței. Ulterior, acesta și-a schimbat declarația, spunând că, de fapt, a căzut, fără a fi lovit de cel care l-a transportat cu mașina.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!