Protest la Vulcana Pandele. Locuitorii comunei au protestat împotriva unei fabrici care emană mirosuri insuportabile

Publicitate

Numeroși locuitori ai comunei Vulcana Pandele au protestat, luni după-amiază, împotriva unei fabrici, care emană mirosuri insuportabile. Protestul cetățenilor a fost unul autorizat, iar ieșirea acestora în stradă a fost de a atrage încă o dată atenția autorităților că nu mai pot trăi din cauza mirosului scos de fabrica de mațe Marchand.

Până la sfârșitul săptămânii trecute localnicii făcuseră mai multe plângeri și sesizări în acest sens, dar toate s-au dovedit a fi în van. De acestă dată, locuitorii comunei speră ca prin acest protest civilizat să miște autoritățile locale cu privire la acest fapt. Oamenii își doresc să se găsească o soluție fiindcă mirosul este insuportabil în anumite perioade ale zilei.

Se pare că la protest ar fi ajuns și șefii Gărzii de Mediu Dâmbovița, dar cum mirosul era unul îngrozitor, aceștia ar fi plecat în grabă de acolo. “Suntem abandonați de un stat în care domnește anarhia. De aceea vom lua toate măsurile și vom face ceea ce credem și noi de cuviință pentru a putea trăi în casele și curțile noastre, atâta timp cât statul prin autoritățile lui nu ne ajută la nimic. Am avut un protest pașnic, autorizat, dar răbdarea oamenilor e pe sfârșite”, a declarat Dragoș Banu, cel care a solicitat autorizarea protestului, pentru gazetadambovitei.ro.

 Fabrica Marchand procesează mațe pentru industria farmaceutică

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!