Proiectul cu bani europeni va transforma Școala ”Matei Basarab”, din Târgoviște, într-una dintre cele mai moderne din țară

Publicitate

La Școala ”Matei Basarab” din Târgoviște, se derulează cea mai mare investiție pe fonduri europene de care a beneficiat vreodată o unitate de învățământ din municipiu.

Unitatea școlară din Microraionul III va fi reabilitată în întregime, va avea o sală de sport modernă, laboratoare noi și o sală multifuncțională, un teren de sport exterior ultramodern.

Tot în cadrul acestui proiect, școala va beneficia de dotări didactice, de dotări gospodărești, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Valoarea contractului de finanțare este de 22.223.977,79 lei, a contractului de execuție de lucrări este de 15.428.338,05 lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale” – a explicat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

”Stadiul de execuție la acest moment se apropie de 20%, lucrările debutând în urmă cu aproximativ 4 luni. La finalizarea investiției, acesta școală va fi una dintre cele mai moderne din România”, a mai punctat edilul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!