Programul Rabla: (Re)descoperă cele mai bune oferte Dacia din acest an la showroom-ul Mavexim din Târgoviște

Publicitate

Descoperă ofertele Dacia prin Programul Rabla 2023! Vino în showroom-ul Mavexim Târgoviște, în această perioadă, pentru a descoperi ofertele speciale, dar și pentru a-ți comanda modelul preferat!

Nu rata această șansă! La showroom-ul Mavexim Târgoviște (re)descoperi cele mai noi oferte, noi beneficii și o imagine nou Dacia. Cei care doresc să se înscrie în Programul Rabla trebuie să ia legătura cu unul dintre agenții Dacia, dar în același timp o pot face și dacă merg la sediul showroom-ului aflat pe Aleea Mănăstirii, din Târgoviște.

Pentru înscrierea în Programul Rabla este necesar să prezinți următoarele documente: 

-actul de identitate al solicitantului și după caz, al proprietarului rablei care a cedat prima de casare;

-certificatul de înmatriculare al autoturismului uzat, în original ăi copie legalizată;

-cartea de identitate a autovehiculului uzat, în original și copie legalizată;

-certificatul de atestare fiscală (în original), din care rezultă că nu există restanțe către bugetul local, emis de către autoritatea publică locală (primărie); în cazul cesiunii primei de casare, este necesar și un certificat de atestare fiscală emis pentru proprietar;

-declarație pe proprie răspundere, prin care solicitantul se angajează să cumpere o mașina nouă de la dealer.

Așadar, în perioada 10 martie – 13 aprilie, vino în showroom-ul Mavexim, aflat pe Aleea Mănăstirii, nr. 197, Târgoviște și poți comanda mașina dorită de tine prin Programul Rabla. Contact: 0245640650.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!