Program de anvergură în infrastructura educațională. 11 proiecte derulate concomitent la 11 unități școlare din Târgoviște

Publicitate

În momentul de față, la Târgoviște, se derulează concomitent nu mai puțin de 11 proiecte de anvergură privind reabilitarea, extinderea, modernizarea sau chiar construirea de la zero de unități școlare.

Lucrările la investiția “Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 13 din Târgovişte”, se apropie de finalizare. Unitatea este transformată integral în cadrul unui proiect în valoare de 2.924.487,39 lei, cu finanțare asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Celelalte zece proiecte vizează: realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional “Constantin Carabella”, extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșele nr. 8, 13, 14 și 16, eficientizare energetică prin reabilitarea şi consolidarea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 15, construirea unei grădinițe noi în cartierul Sagricom, extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolilor Gimnaziale „Mihai Viteazul”, „Matei Basarab”, dar și reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare”, cea mai mare din Târgoviște și una dintre cele mai mari din țară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!