Profită acum de consult, recoltare probă și test Babeș-Papanicolau, totul gratuit la Clinica Valleriana din Târgoviște!

Publicitate
Clinica Valleriana din Târgoviște a pus la dispoziție un program gratuit de consultație, recoltare probă și Test Babeș-Papanicolau, pentru femei, astfel încât anumite probleme să poată fi depistate din timp.
Medicul specialist ginecolog, doctor Lăcătuș Georgiana, vă așteaptă pentru testarea gratuită. Oferta este valabilă în baza biletului de trimitere de la medicul de familie către ginecologie.
Cancerul de col uterin este cea mai frecventa tumora maligna a femeii. Principalul factor al neoplaziei cervicale este infectia cu HPV. Exista o serie de factori de risc: mediul socio-economic scăzut, vârsta tânăra la debutul vieții sexuale, parteneri multipli, infecțiile virale cu transmitere pe cale sexuala, infecțiile cu Chlamydia sau Mycoplasma, multiparitatea, avorturi numeroase in antecedente, contraceptivele orale cu doze crescute de estrogen in administrare îndelungata, factori endocrini (indeosebi in perioada perimenopauzala), componenta ereditara.
Mult timp, neoplasmul de col rămâne făra o simptomatologie evidenta (nu se caracterizează prin simptome specifice), fapt ce subliniază importanța consultului ginecologic periodic si al testării citologice combinata cu alte investigații daca rezultatul impune aceasta atitudine.
Clinica Valleriana se află în Târgoviște, pe Calea Domneasca, Nr. 226
Programările se pot face la: 0245 222 203 sau 0245 222 204
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!