Producătorul dâmbovițean Grandma’s Delights îți propune cel mai sănătos ulei de gătit. 100% natural și bogat în vitamina E

Publicitate

Din dragoste pentru natură și sănătate, producătorul dâmbovițean Grandma’s Delights vă oferă un produs deosebit, realizat artizanal, și anume uleiul de floarea soarelui. Acesta este 100% natural, bogat în vitamina E, dar și în acizi grași și mononesaturați. Uleiul este obținut prin metoda tradițională de presare la rece.

Uleiul presat la rece, cum este cel din semințe de floarea soarelui își păstrează majoritatea substanțelor nutritive din materia primă din care a fost obținut, având o aromă pronunțată. Totodată, gustul și-l păstrează exact ca al seminței din care provine.

Este utilizat atât în cosmetică, alimentație, cât și pentru zona terapeutică. Se păstrează la loc răcoros, ferit de razele soarelui. După deschidere se recomandă a se consuma într-un interval de 60 de zile. Produsul nu conține conservanți, coloranți sau aditivi. Ingrediente: semințe de floarea soarelui. Cantitate: 1 litru.

Uleiul este procesat în făbricuța Grandma’s Delights, aflată în comuna Priboiu, comuna Brănești, la linie de procesare ulei. Acesta este realizat cu ajutorul unei prese care prelucrează uleiul de floarea soarelui la rece, nerafinat, motiv pe care produsul finit își păstrează toate proprietățile.

Pentru comenzi și alte informații suplimentare puteți suna la numărul telefon 0755 646 418.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!