Primul meci internațional pe stadionul „Eugen Popescu”! România U20 înfruntă astăzi, la Târgoviște, Cehia U20, în Elite League

Publicitate

Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște găzduiește astăzi primul meci internațional. De la ora 17.45, pe arena de lângă Turnul Chindiei se va juca disputa dintre România U20 și Cehia U20, ce va conta pentru Turneul U20 Elite League, competiție la care România participă pentru al treilea sezon consecutiv. Cinci zile mai târziu, micii „tricolori” vor înfrunta Portugalia, în cadrul aceluiași turneu.

Miercuri, „tricolorii” antrenați de Costin Curelea au efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului pe arena din apropierea Casei Armatei. Pe lângă antrenamentele desfășurate pe „Eugen Popescu”, în ultimele zile,  România U20 s-a pregătit și pe stadionul din Aninoasa.

Acesta va fi primul joc pentru România U20 în noua stagiune Elite League U20. Totodată, acesta va fi primul joc pe banca tehnică a „tricolorilor” pentru selecționerul Costin Curelea.

Măsuri de ordine publică la stadionul „Eugen Popescu” 

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, vor lua măsuri pentru desfășurarea evenimentului sportiv în condiții de siguranță a participanților, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine la acest eveniment.

Accesul spectatorilor în stadion se face începând cu ora 15.45, pe baza biletelor și invitațiilor puse la dispoziție de către Federația Română de Fotbal, care a comunicat că va deschide întreaga arenă sportivă.

Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale preventive, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, se recomandă spectatorilor:
– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;
– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;
– în arena sportivă să ocupe exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;
– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;
– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

Lotul României U20 pentru „dubla” cu Cehia U20 

PORTARI: Robert Popa (U Craiova 1948), Ștefan Lefter (Corvinul Hunedoara), David Dincă (CSM Slatina)

FUNDAȘI: Sergiu Pîrvulescu (Gloria Buzău), Tony Strata (Ajaccio FC / Franța), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Sergiu Rimovecz (CSM Reșița), Dorin Pop (Corvinul Hunedoara), Alexandru Șuteu (FC Unirea Dej), Robert Sălceanu (Gloria Buzău), Ștefan Duțu (CS Afumați)

MIJLOCAȘI: Aurelian Ciuciulete (FC Unirea Dej), Tudor Lucaci (CFR Cluj), Cristian Mihai (UTA Arad), Szabolcs Szilagyi (Vasas Budapesta / Ungaria), Eduard Radaslavescu (FCSB), Alin Boțogan (Chindia Târgoviște), Andres Sfaiț (US Salernitana / Italia), Alexandru Musi (ACS Petrolul 52), Doru Andrei (FC Voluntari), Ștefan Bodișteanu (Oțelul Galați)

ATACANȚI: Atanas Trică (Universitatea Craiova), Ionuț Cojocaru (ACS Petrolul 52).

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!