Primarul Târgoviștei a lansat o campanie de strângere de fonduri. Toate sumele vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență

Publicitate

Dâmbovițenii strâng rândurile în fața crizei COVID-19 și, printr-o solidaritate cum nu s-a mai întâmplat în ultimii zeci de ani. În fața acestui dușman nevăzut, care a lovit atât de brusc și atât de dur tot globul, zeci de firme și antreprenori din județ, mii de oameni simpli au sărit să ajute în principal sistemul medical, dar și celelalte structuri aflate chiar în linia întâi pe acest altfel de front. Fiecare cu ce a putut, cu bani, cu produse, cu alimente și apă, cu idei, cu materiale etc.

Urmând exemplul altor primari din județ și din țară, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a lansat o strângere de fonduri pentru nevoile Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

”FAPTE” este numele campaniei la care ne cheamă să fim donatori edilul Târgoviștei.

”Solidaritatea nu e un cuvânt. Solidaritatea e faptă. Sunt zile în care am învățat pe deplin acest lucru. Acum vreau să trecem la un nivel și mai concret de implicare. E un fel de «îi ajut pe cei care mă ajută pe mine».

Deschid astăzi această acțiune de strângere de fonduri, căreia putem să îi spunem, pur și simplu: FAPTE. Toate donațiile vor fi direcționate către Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Ce fac oamenii de acolo mi se pare absolut fantastic, iar lupta și rezistența lor merită un sprijin din partea noastră”, a precizat Cristian Stan.

Toți cei care pot ajuta au la dispoziție următorul cont:

RO45TREZ27121F370100XXXX

Cod Fiscal: 4206845

Trezoreria Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!