Premii de excelență pentru reprezentantele Palatului Copiilor din Târgoviște la Festivalul Internațional “Hermannstadt Fest”

Publicitate

Dâmbovițencele Sara Maria Iosif (elevă) și Cristina Alexandru Gheorghilaș (profesor), reprezentante ale Școlii de Canto a  Palatului Copiilor din Târgoviște au avut parte de prestații la înălțime în cadrul Festivalului internațional “Hermannstadt Fest”, desfășurat online din cauza pandemiei de coronavirus.

Sara Maria Iosif a fost recompensată cu diplomă de excelență, după ce a încheiat pe primul loc  concursul online “Stau acasă și câștig”.

De asemenea, tot o diplomă de excelență a primit și profesoara Cristina Alexandru Gheorghilaș pentru buna îndrumare a copiilor pe calea muzicii.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, cele două reprezentante ale Școlii de Canto din cadrul Palatului Copiilor din Târgoviște s-au comportat excelent și la concursul național Fii Star În Țara Ta, unde se asemenea au fost recompensate cu diplome de excelență. Sara a fost recompensată cu diplomă pentru aprecierea videoclipului din partea publicului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!