Pregătirea eficientă înseamnă perseverență!

86

Într-o lume atât de schimbătoare, copiii au nevoie să fie antrenați pentru orice situație de viață, încât să își dezvolte competențele necesare adaptării continue.

Culegerea „Limba și literatura română și matematică. Teste de antrenament” se adresează elevilor de clasa a IV-a, fie că se pregătesc pentru evaluarea națională, fie că participă la testarea de selecție pentru colegiile naționale. Lucrarea este gândită și realizată de profesori cu experiență în elaborarea manualelor și a auxiliarelor didactice, metodiști care cunosc specificul fiecărei etape de vârstă.

Prima parte a lucrării cuprinde activități de învățare corelate cu competențele și conținuturile din programele școlare în vigoare pentru clasa a IV-a. Acestea sunt organizate gradual, de la simplu la complex, urmărind dezvoltarea competențelor necesare adaptării cu succes la clasa a V-a.

A doua parte este constituită din douăsprezece teste de antrenament (organizate tematic pentru cele două discipline), care prefigurează testările specifice evaluărilor din ciclul gimnazial.

Trecerea de la nivelul primar la cel gimnazial poate fi pregătită acum prin această culegere realizată de profesori de limba și literature română și matematică, metodiști implicați în activitatea de formare inițială a învățătorilor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!