Pompierii au intervenit în zeci de situații de urgență generate de efectele meteo periculoase. 780 de operatori din Dâmbovița sunt în continuare fără curent

Publicitate

Pompierii din Dâmbovița au avut în ultimele 24 de ore zeci de intervenții pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteo periculoase, se observă într-un bilanț întocmit de ISU Dâmbovița.

Potrivit raportului făcut de pompieri până la această oră, 780 de operatori de pe raza județului duc lipsa curentului electric.

În urma avertizărilor emise de ANM, în intervalul 06 februarie, ora 13:00 – 07 februarie, ora 23:00, zona montană a județului Dâmbovița se va afla sub atenționare meteorologică COD GALBEN (intensificări ale vântului, zăpadă spulberată, ninsori viscolite).

La această oră, au mai rămas 780 de consumatori nealimentați cu energie electrică, din 5 localități dâmbovițene:
– comuna Bezdead – 410 abonați
– comuna Gura Ocniței – 230 abonați
– comuna Văcărești – 110 abonați
– comuna Moroeni (Padina) – 20 abonați.
– oraș Răcari – 10 abonați

Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a localităților afectate.

Toate subunităţile inspectoratului sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte cetăţenilor dâmboviţeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!