Polițiștii din Răcari și Tărtășești au fost spaima șoferilor! În câteva ore au dat amenzi în valoare de aproape 30 000 de lei

Publicitate

Ionuț Parghel

Zeci de infracțiuni au fost constatate, ieri, de polițiștii din Răcari  și Tărtășești, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Potrivit acesteia, oamenii legii au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale în câteva ore, iar 38 dintre ele au fost pentru viteză excesivă. De asemenea, valoarea totală a amenzilor a fost de 28 098 de lei.

“Ieri, 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sprijiniți de efective de la Secția nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au acționat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, îndeosebi a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităților din teren, polițiștii au legitimat 45 de persoane și au controlat 41 de autovehicule.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 38 pentru viteză excesivă. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 28.098 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere.

Poliţia rutieră le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic şi să circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile de drum.

Nu uitaţi! Cu cât viteza de deplasare este mai mare, probabilitatea producerii unui accident rutier creşte”!

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!