Polițiștii din Găești au reținut trei tineri pentru furturi prin metoda “distragerii atenției”

Publicitate

Trei tineri au fost reținuți, astăzi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, de polițiștii din Găești deoarece sunt bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Potrivit unei informări IPJ Dâmbovița, cei trei tineri urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă.

“La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă.

Aceștia sunt bănuiți că, în perioada mai-octombrie a.c., prin metoda “distragerii atenției”, ar fi sustras diferite bunuri din autovehicule, faptele fiind comise pe principalele drumuri naționale și autostrăzi din țară”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!