Polițiștii din Dâmbovița sunt în alertă! O bătrână este de negăsit de zece zile

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii din localitatea Răzvad sunt în alertă de câteva zile, după ce o bătrână de 83 de ani, din localitate, este de negăsit de zece zile.

Potrivit unei informari IPJ Dâmbovița, femeia ar fi plecat voluntar de la domiciliu pe data de 22 decembrie, iar de atunci nu a mai revenit acasă.

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Răzvad au fost sesizați cu privire la faptul că Pletea Constanța, de 83 de ani, a plecat voluntar de la locuința din Răzvad, unde domicilia fără forme legale, la data de 22 decembrie a.c., și nu a mai revenit.

La data plecării, bătrâna purta o rochie lungă de culoare albastră, o haină verde-kaki, iar pe cap avea o basma de culoare albastră. De asemenea, aceasta purta șosete portocali și era încălțată cu pantofi sport albaștri.

Semnalmente: 1.50 m înălțime, 50-59 de de kilograme greutate, față rotundă, păr alb, rar, tuns scurt, constituție slabă, ochi căprui, lipsă dantură. Femeia are o aluniță între sprâncene.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!