A plouat cu amenzi pe șoselele Dâmboviței! Polițiștii au aplicat peste 900 de sancțiuni contravenționale la sfârșitul săptămânii trecute

Publicitate

A plouat cu amenzi pe șoselele dâmbovițene la sfârșitul săptămânii trecute! În urma neregulilor descoperite în trafic, polițiștii au fost necruțători cu șoferii. Astfel, în zilele de 26 și 27 martie, oamenii legii aplicat un total de 906 sancțiuni, în valoare de 266 070 de lei.

“În zilele de 26 și 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat razii, pe raza județului, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță în trafic, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

În urma activităților din teren, pentru neregulile descoperite, în cele două zile, au fost aplicate în total 906 sancțiuni contravenționale, în valoare de 266 070 de lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate, cele mai multe, 532, au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, peste 250 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, iar alte 52 de sancțiuni au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Au fost reținute 29 de permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute, 12 au fost pentru viteză excesivă, 4 pentru conducerea sub influența alcoolului și 3 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!