Petreceri fantastice și de neuitat pentru copilul tău la Divertino! Oferte de nerefuzat la cel mai nou loc de joacă din Târgoviște

Publicitate

Îți dorești să închiriezi un loc de joacă pentru copii pentru a oferi copilului tău o experiență deosebită cu ocazia zilei de naștere? Dacă vizezi un astfel de lucru pentru micuțul tău, Divertino este locul ideal în care toți membrii familiei se pot simți extraordinar și se pot relaxa din plin.

La Divertino, părinții o pot face în zona canapelelor, unde pot savura o cafea sau un ceai, iar cei mici pe tărâmul magic din cadrul zonei de joacă. Aici, distracția este fără limite, iar copilul tău va avea, neîncetat, de clipe minunate, interactive și distractive alături de prietenii și colegii săi.

Cel mai nou loc de joacă și petreceri pentru copii din Târgoviște oferă și cele mai tari oferte pentru petrecerea micuțului tău, existând pachete simple de închiriere, dar și pachete cu animație.

De asemenea, se poate realiza photo corner personalizat la cerere, pinata personalizată, dar nu în ultimul rând și poze profesionale, astfel încât după ce vei pleca de la Divertino să te bucuri în continuare cu micuțul tău de momentele magice petrecute acolo.

Divertino – loc de joacă și petreceri pentru copii – se află în Târgoviște, pe Bulevardul Independenței, nr. 17B, et. 1, în apropiere de stația Caraiman, din Microraionul IX. Telefon: 0724231308.

Rețele sociale

https://www.facebook.com/decormagicevents

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!