Petrecere sub cerul liber la cea mai cool terasă din Târgoviște! L’isola di Sardegna te așteaptă la cel mai tare party din viața ta

Publicitate

Terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște te așteaptă și în această săptămână la o petrecere de neuitat!

Așadar, adună-ți gașca și învinge căldura sub cerul liber la cea mai cool terasă din oraș. Sâmbătă, începând cu orele 18.00 și până la 23.00, ai parte de cel mai tare party din viața ta, într-o atmosferă unică și relaxantă.

La L’isola di Sardegna, alături de prieteni, colegi sau familie pe poți relaxa într-un cadrul elegant, dar în același timp te poți bucura de meniuri delicioase și băuturi fine servite ireproșabil. În schimb, muzica bună și cocktai-urile reci vor da gust unei petreceri de vis.

Pentru ziua de sâmbătă, 8, august, organizatorii au pregătiți și o surpriză pe măsură: toți cei care vor ajunge la piscină pe timp de zi, dacă vor păstra biletul pot sta gratuit la party. Așadar, numai sta pe gânduri și hai mâine să petreci o zi specială la Terasa L’isola di Sardegna!

Pentru a fi prezent la petrecerile organizate pe terasa L’isola di Sardegna este necesar să-ți faci rezervare la numărul de telefon 0737 156 391.

Complexul L’isola di Sardegna poate fi găsit pe strada Gimnaziului, nr, 21  (fosta piscină Sideco), din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!