Petrece Crăciunul într-un cadru de poveste, la Pensiunea Runcu Stone, la poalele Munților Leaota

Publicitate

Petrece un Crăciun de poveste la poalele Munților Leaota alături de cei dragi ție!  Pensiunea Runcu Stone te așteaptă în perioada 23 – 27 decembrie pentru a trăi magia sărbătorilor de iarnă într-o zonă cu un pitoresc și un farmec aparte, în care tradițiile seculare se contopesc cu graiul muntelui.

În cea mai frumoasă perioadă din an, la Pensiunea Runcu Stone aveți parte de preparate culinare tradiționale delicioase, pomana porcului, vin fiert, prăjituri de sezon, cozonaci şi alte delicii culinare. Cadrul natural este perfect, aer curat, privelişte spectaculoasă şi sunt şanse bune să fie și zăpadă.

Totodată, cei mici vor avea parte de o surpriză mare! Moş Crăciun va face un popas la Pensiunea Runcu Stone și va împărți cadouri tuturor copiilor. De asemenea, gazdele vor pregăti un foc de tabără, la care va ajunge și colindări.

Oferta cuprinde:

-3 nopți de cazare

(intrare 24 decembrie cu prânz și ieșire 27 decembrie cu mic dejun);

-se asigură mesele pe toată durata șederii;

-foc de tabără;

-colinde și voie bună garantate;

-desfacerea cadourilor de la Moș Crăciun;

-băuturile non alcoolice sunt incluse în ofertă;

-vinul fiert din seara de Crăciun inclus în ofertă.

În data de 24 Decembrie se va sacrifica porcul și se va pregăti cin la foc de lemne cu o țuică fiartă și nelipsita muzica de petrecere.

Prețul pe cameră 2 adulți plus copil sub 7 ani tot sejurul va fi 2600 de lei.

Copiii cu vârste între 7 -12 ani – 700 lei sejur.

Așadar, unde poate fi mai frumos un Crăciun decât acolo unde s-au născut tradițiile! Așadar, petrece un Crăciun de povestea la Pensiunea Runcu Stone, de la poalele Munților Leaota!

Pentru mai multe informații puteți suna la numerele de telefon: 0721545978 și 0732991150.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!