Petiție online după ce proiectul “Modernizare DN 71” a fost scos definitiv din sistemul de achiziții publice

Publicitate

 

Scoaterea definitivă din sistemul de achiziții publice -SICAP a proiectului “Modernizare DN 71 Bâldana-Târgoviște- Sinaia” a provocat multă mâhnire în rândul dâmbovițenilor. Vestea care a picat ca un trăznet în urmă cu doar câteva zile nu a rămas fără urmări.

Mai mulți oameni din Dâmbovița, printre care s-a numărat și deputatul Corneliu Ștefan, au luat atitudine în acest sens.  În frunte cu demnitarul au inițiat o petiție în care se atrage atenția guvernanților la cât de necesară este implementarea acestui proiect.

Deputatul speră ca în urma acestui demers să se strângă cât mai multe semnături de la români, și în special de la dâmbovițeni, pentru ca actualii guvernanți să reia procedura de achiziție publică de modernizare a drumului national, așa cum reiese din petiția online.

“A trecut prea mult timp de când aşteptăm modernizarea la patru benzi a DN 71 Bâldana-Târgovişte şi reabilitarea la două benzi a tronsonului Târgovişte-Pucioasa-Sinaia.    Cetăţenii judeţului Dâmboviţa, şi nu numai ei, solicită actualului guvern să nu neglijeze, să nu treacă la capitolul diverse acest proiect vital pentru viaţa socială şi economică a judeţului Dâmboviţa şi a întregii zone de sud a României.

Considerăm că nepunerea în execuţie a acestui program de modernizare DN 71, amânarea sa nejustificată, aduce prejudicii imense vieţii de zi cu zi a românilor, dezvoltării şi prosperităţii acestei ţări”.

Proiectul “Modernizare DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia” viza extinderea la patru benzi a tronsonului Bâldana -Târgoviște și reabilitarea  la două benzi a tronsonului Târgoviște-Pucioasa-Sinaia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!