Pensiunea Runcu Stone, un loc de basm la poalele Munților Leaota

Publicitate

În Dâmbovița, la poalele Munților Leaota, te așteaptă o vacanță de neuitat! Redescoperă natura la Pensiunea Runcu Stone, alături de prieteni, colegi s-au familie într-un peisaj de poveste, pe care îl vei îndrăgi imediat.

Pensiunea aflată la granița comunelor Runcu și Râu Alb, la o altitudine de 840 de metri, vă oferă un loc în care puteți găsi liniște și relaxare. Îndrăgostiții de munte o pot concepe ca un refugiu, ca o evadare în natură, unde conceptul rustic, farmecul și liniștea naturii se îmbină armonios și promit o găzduire de neuitat într-un mediu intim și încărcat de serenitate.

Gazdele vă stau la dispoziție oricând, oferindu-vă ajutorul și informațiile necesare. Serviciile pensiunii se pliază necesităților tuturor turiștilor. Oaspeții au la dispoziție un apartament și 10 camere dotate cu băi proprii complet utilitate, bar, restaurant (50 locuri), terasă (150 loc.), foișor, grătar în curte, loc de joacă pentru copii, trambulină, un mic heleșteu populat cu pește, loc amenajat pentru foc de tabără, ciubăr, TV și Wi-Fi gratuit.

Mâncărurile ce se regăsesc în cadrul pensiunii sunt majoritar produse în ferma proprie: proțap, mâncăruri tradiționale la ceaun. De asemenea, bucătarii de la Runcu Stone pot satisface orice fantezie culinară în funcție de materia primă existentă.

Amatorii de off-road vor găsi aici locul ideal pentru o ieșire în natura sălbatică din zonă. De asemenea, reprezentanții pensiunii vă pot pune la dispoziție plimbări cu căruța, plimbări cu caii sau ATV-uri.

Pentru rezervări puteți suna în orice zi, între orele 09.00 -21.00, la numărul de telefon 0721 545 978. Informații despre Pensiunea Runcu Stone pot fi găsite atât pe site-ul pensiunii
https://www.pensiunearuncustone.ro/

dar și pe pagina de Facebook a pensiunii

https://www.facebook.com/RuncuStone

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!