Pensiunea Runcu Stone, locul ideal pentru o vacanță de neuitat

Publicitate

Sunt momente când simțim că orașul agitat ne sufocă. Pierdem ore bune în trafic, zi de zi, ne luptăm să ajungem la muncă și să ne întoarcem de la muncă. Zilele par, uneori, repetative și contracronometru. Te simți captiv într-un cerc fără scăpare și abia aștepți să vină week-end-ul să evadezi undeva.

Dacă îți dorești un loc unde să te simți confortabil și să poți respira aerul curat de țară, atunci Pensiunea Runcu Stone este locația perfectă. Aflată la poalele Munților Leaota, Runcu Stone este un loc de poveste, cu priveliști impresionante, care te cuceresc din prima. Pensiunea este definită de calmul, ospitalitatea și seriozitatea muntenească, într-o ambianță prietenoasă și relaxantă, exact așa cum ți-ai dori după o săptămână încărcată de muncă. Prin serviciile și dotările sale, Runcu Stone vine în întâmpinarea dumneavoastră oferindu-vă confortul și bucuria de care aveți nevoie pentru a face din vacanța petrecută  la poale de Leaota să fie una de neuitat.

Amplasată în vârful Giurcu, la 840 m altitudine, Pensiunea Runcu Stone este locul ideal pentru o vacanță la munte în toate cele patru anotimpuri, precum și o destinație pentru escapade cu prietenii sau întreaga familie, oferindu-vă servicii specifice zonei de munte și nu numai.

În această perioadă, peisajul este unul superb, după ce miracolul iernii și-a făcut apariția în zonă. Albul pur al zăpezii face ca zona să fie una pitorească și extrem de atractivă pentru orice turist.

Serviciile pensiunii se pliază necesităților tuturor turiștilor. Oaspeții au la dispoziție un apartament și 10 camere dotate cu băi proprii complet utilitate, bar, restaurant (50 locuri), terasă (150 loc.), foișor, grătar în curte, loc de joacă pentru copii, trambulină, un mic heleșteu populat cu pește, loc amenajat pentru foc de tabără, ciubăr, TV și Wi-Fi gratuit.

Mâncărurile ce se regăsesc în cadrul pensiunii sunt majoritar produse în ferma proprie: proțap, mâncăruri tradiționale la ceaun. De asemenea, bucătarii de la Runcu Stone pot satisface orice fantezie culinară în funcție de materia primă existentă

Amatorii de off-road vor găsi aici locul ideal pentru o ieșire în natura sălbatică din zonă. De asemenea, reprezentanții pensiunii vă pot pune la dispoziție plimbări cu căruța, plimbări cu caii sau ATV-uri.

Pentru rezervări puteți suna în orice zi, între orele 09.00 -21.00, la numărul de telefon 0721 545 978. Informații despre Pensiunea Runcu Stone pot fi găsite atât pe site-ul pensiunii
https://www.pensiunearuncustone.ro/

dar și pe pagina de Facebook a pensiunii

https://www.facebook.com/RuncuStone

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!