Panică într-un liceu din Târgoviște! Doi tineri au intrat în incinta unității școlare cu un briceag și un pistol de tip airsoft

Publicitate

Panică într-un liceu din Târgoviște, după ce doi elevi au pătruns în incinta unității școlare cu un briceag și un pistol de tip airsoft. Cei doi tineri au fost observați de către agentul de pază al liceului, care a anunțat cadrele didactice. Ulterior, conducerea unității de învățământ a alertat autoritățile, care au intervenit extrem de rapid. În urma cercetărilor efectuate de jandarmi, s-a descoperit faptul că doi elevi, de 17 și 19 ani, au pătruns în liceu cu două obiecte periculoase.

“Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit astăzi, 17 februarie, la un liceu din municipiul Târgovişte, după ce au fost sesizați de agentul de pază că în unitatea școlară se află doi elevi care au asupra lor obiecte periculoase.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tinerii, în vârstă de 17, respectiv 19 ani au pătruns în liceu cu un briceag și un pistol de tip airsoft.

Obiectele periculoase au fost ridicate în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar celor doi elevi li s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare instituției abilitate”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!