Pacienții cu afecțiuni cerebro-vasculare vor beneficia gratuit de examen carotido-vertebral detaliat la Centrul Medical Valleriana din Târgoviște

Publicitate

Începând cu data de 4 ianuarie 2021, la Centrul Medical Valleriana din Târgoviște, pacienții cu afecțiuni cerebro-vasculare vor beneficia gratuit de examen ecografic carotido—vertebral detaliat, pentru perfecționarea diagnosticului neurologic.

În această categorie se încadrează în principal, pacienții cu afecțiuni cardiace, ateroscleroză, antecedente de accident vascular cerebral, insuficiență circulatorie vetebro-bazilară, hipercolesterolemie, diabet zaharat.

Examenul echografic carotido-vetebral permite vizualizarea vaselor sanguine care asigură circulația cerebrală. Anomaliile depistate în acest mod pot fi tratate astfel încât să scadă riscul pacienților de a dezvolta afecțiuni cerebrale de cauză vasculară.

În plus, echografia carotido-vertebrală este extrem de utilă în monitorizarea evoluției afecțiunilor cerebro-vasculare și a eficienței tratamentelor neurologice.

Pentru programări puteți suna la numerele de telefon 0245 222 204 și 0245 222 203 sau puteți merge la sediul clinicii aflat pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!