Out din Cupa României! Recolta Gura Șuții învinsă de Real Bradu, în primul tur

Publicitate

Recolta Gura Șuții și-a încheiat prematur aventura în Cupa României – ediția 2019-2020. Câștigătoarea trofeului la nivel județean a fost învinsă, ieri, în turul inaugural, cu 1-2, de către CS Real Bradu. Pe teren propriu, dâmbovițenii au cedat în prelungiri, după ce Păvăluță a marcat golul izbăvitor al formației argeșene, dintr-o fază fixă.

Pe durata celor 90 de minute, Gura Șuții a arătat bine per ansamblu. În minutul 19 a deschis scorul prin Stănescu, iar pe durata întâlnirii a irosit mai multe ocazii de gol. Real Bradu a restabilit egalitatea cu două minute înainte de finalul celor 90, prin Roșu. “Dacă eram puțin mai atenți puteam obține noi calificarea în turul 2 și nu adversarul. Am etalat un joc bun, dar jucătorii din Bradu au fost mai buni la fazele fixe. După ce am deschis scorul, am avut jocul în mână și am irosit mai multe ocazii de gol, prin care puteam să ne desprindem pe tabelă. Și după ce am fost egalați, am ratat o mare ocazie prin Ionuț Radu. După acest joc important e să învățăm din greșeli, pentru a nu le comite și în campionat. Ne pare rău că nu am putut aduce la Gura Șuții măcar o reprezentantă a Ligii a 3-a”, ne-a declarat Marius Rotaru, antrenorul Recoltei.

În disputa cu Real Bradu, Gura Șuții a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Eftimie – Olteanu, Pahonțu, Arabolu, Căldăraru – G. Dragnea, Iordache, Stănescu, C. Dinu – Nedelea, I. Radu, iar în actul secund au mai intrat Dobre, Scripcariu și Petruțu.

Până la debutul în campionat (17 august), când va da piept în prima etapă cu Gloria Cornești, Recolta va mai susține două amicale. Primul va fi împotriva Cetății Târgoviște (duminică), iar al doilea în compania Academiei Muscelul Câmpulung (miercuri).

Sursă foto: fotbaljudetean.info

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!