Omul de afaceri Valentin Calcan candidează pentru președenția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Publicitate

Omul de afaceri Valentin Calcan și-a depus candidatura la președenția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Fostul deputat și senator al României a luat această hotărâre cu două zile înainte de Crăciun, după ce s-a consultat cu mai mulți prieteni apropiați.

“Mi-am depus candidatura pentru funcția de Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița (CCIADb.).

Spuneam că orice antreprenor, mai mic sau mai mare, are obligația morală să se întoarcă spre comunitate, să ofere sprijin în special celor aflați la început de drum. Ca urmare, acum mai bine de o lună m-am decis că ar fi timpul să mă implic într-un nou proiect, cel legat de Camera de Comerț Dâmbovița. O instituție pe care o respect în mod deosebit, un club al antreprenorilor hotărâți să creeze afaceri profitabile.

M-am consultat cu prietenii mei apropiați și abia după ce m-am convins că voi avea o susținere importantă din partea acestora mi-am făcut curaj să-mi expun intenția în… consiliul de familie. Rezultat: vot unanim pentru și susținere totală. Așa că, am pornit pe un drum nou, un drum pe care-l parcurg cu o maximă plăcere și sunt convins că pot face o activitate foarte bună ca Președinte al CCIADb.

Candidez împreună cu o formidabilă echipă de personalități, manageri cu performanțe în domeniile fiecăruia de activitate. În ordinea alfabetică a numelui, pentru Colegiul de Conducere și-au depus candidaturile domnii: Caravețeanu Marius, Gabriel Cioacă, Mihail Drugă, Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Ștefan. Un loc de drept în Colegiu îl are dl Gelu Rusescu, președinte al CCIADb din anul 1995. Dumnealui a hotărât să nu mai candideze și sunt sigur că-mi va fi și ne va fi alături cu bogata experiență acumulată în toți acești ani”, a transmis Valentin Calcan pe rețeaua de sociliazare.

Alegerile vor avea loc pe 20 ianuarie. Până acum doar candidatura lui Valentin Calcan a fost depusă. Se pare că actualul președinte Gelu Rusescu nu va mai candida pentru un nou mandat.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!