O trupă românească legendară va concerta la Târgoviște. Vezi despre cine este vorba

Publicitate

 

Formația Holograf va susține un concert extraordinar pe final de martie la Târgoviște. Artiștii promit un spectacol de excepție din cadrul căruia nu vor lipsi piese mai vechi și mai noi, îndrăgite de toate generațiile.

Concertul trupei va avea loc pe 31 martie (marți), de la ora 19.30, la Casa de Cultură  a Sindicatelor din Târgoviște, în cadrul unui turneu național intitulat Clasic Rock.

Biletele pot fi achiziționate de pe portalul bilete.sublime.ro și de la casa de bilete a sălii de spectacol, iar costurile acestora sunt: 159 lei -zona VIP, 139 lei – zona Categoria 1 și 99 lei zona Categorie 2.

Turneul național Holograf 2020 va avea loc în perioada 13 februarie – 31 martie și va include orașele: Buzău (13 februarie), Bacău (14 februarie), Iași (15 februarie), Galați (16 februarie), București (19 februarie), Timișoara (24 februarie), Cluj-Napoca (1 martie), Brașov (6 martie), Ploiești (7 martie), Constanța (8 martie) și Târgoviște (31 martie).

Biletele pot fi achiziționate de pe portalul bilete.sublime.ro și de la casa de bilete a sălii de spectacol, iar costurile acestora sunt următoarele: 159 lei -zona VIP, 139 lei – zona Categoria 1 și 99 lei zona Categorie 2.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!