O nouă migrare în politica din Dâmbovița! Organizația județeană PRO România a trecut la PSD

Publicitate

O nouă mișcare politică și o migrare spre Partidul Social Democrat. Coordonator și vicepreședinte la Organizația Dâmbovița a Partidului PRO România, Alin Marina, a decis să se reîntoarcă în PSD și nu oricum, ci alături de echipa Pro România Dâmbovița.

Miercuri, odată cu fotografia de grup alături de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și secretarul executiv al PSD, Cristian Stan, Alin Marina a postat în mediul online următorul mesaj: „Alături de echipa PRO România Dâmbovița, am decis să ne alăturăm PSD, singurul partid care demonstrează viziune pentru dezvoltarea județului nostru. Este momentul marilor decizii, trăim o perioadă complicată și am înțeles cu toții nevoia de a contribui cu expertiza pe care fiecare dintre noi o avem, la o construcție reală, în folosul fiecărui dâmbovițean.

Îmi anunț cu aceeași ocazie demisia din toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Partidului PRO România și îi aștept pe toți simpatizanții să ni se alăture în acest demers istoric.

Cred cu tărie în social-democrație, nu am abdicat niciodată de la principiile politicii de stânga și îmi asum acest pas având convingerea că, alături de președintele Corneliu Stefan, viitorul ne va confirma faptul că am luat decizia corectă și onorabilă! Să fie într-un ceas bun”.

Din grupul de astăzi, alături Alin Marina, fost consilier personal al primarului municipiului Târgoviște, a făcut parte și Cosmin Bozieru, consilier municipal al PRO România, fost viceprimar PSD al Târgoviștei, reîntors așadar la PSD.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!