O nouă captură impresionantă de petarde în Dâmbovița! Aproape 24 000 de articole pirotehnice au fost confiscate de la doi bărbați din IL Caragiale

Publicitate

Aproximativ 24 000 de articole pirotehnice au fost confiscate în Ajunul Crăciunului de polițiștii morenari în urma unor percheziții domiciliare efectuate în localitatea IL Caragiale.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, în urma controlului efectuat, petardele și tuburile de artificii erau deținute ilegal  de doi bărbăți, de 33 și 52 de ani. Pe numele acestora, polițiștii au deschis dosare penale.

“La data de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de efective de la Secția nr. 6  Poliție Rurală Moreni și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile a două persoane, de 33 și 52 de ani, din localitatea I.L. Caragiale,  bănuite de nerespectarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit aproximativ 23.980 de articole pirotehnice care au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!