Nu lăsa iarna să te surprindă! Hai la Matega Service Auto din Târgoviște să-ți faci revizia la mașină

Nu lăsa iarna să te surprindă! Tu ai făcut revizia la mașina ta? Dacă nu atunci, nu mai sta pe gânduri și hai la Matega Service Auto din Târgoviște!

Echipa Matega Service Auto susține siguranța conducătorilor auto, precum și siguranța celorlalți participanți la trafic. Este foarte important ca fiecare dintre noi să știe că poate participa la trafic în condiții depline de siguranță. Fiecare dintre noi ar trebui să fie responsabil pentru viața lui și să nu pună pe nimeni în pericol.

Inspecția Tehnică Periodică are rolul de a se asigura ca toți participanții la trafic să se afle în siguranță. Are grijă ca fiecare conducător auto să-și efectueze o evaluare a mașinii din punct de vedere tehnic, cât și a poluării.

Matega Service Auto vă așteaptă pentru a efectua o revizie completă a la mașini la prețuri decente și personal calificat și dedicat.

Matega Service Auto poate fi găsit pe Centura Târgoviștei pe strada Petru Cercel, nr. 24, lângă OMV și Geo Sting. Pentru mai multe informați și programări puteți suna la numărul de telefon 0720 424 999.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!