Nu fa aceasta greseala cand folosesti laptopul!

Publicitate

Cu alte cuvinte: daca o sa faci aceasta greseala, atunci sunt mai sanse ca laptopul sa se defecteze. Uite despre ce este vorba.

Exista mai multe greseli pe care le poti face frecvent si care poti duce la un laptop stricat. Una dintre acestea este faptul ca folosesti displayul pe post de maner.

Poate ca ti se pare ilar, dar gandeste-te de cate ori nu ai apucat laptopul de display atunci cand ai vrut sa-l muti dintr-un loc in altul. Si nu esti singurul care face asta.
Este o greseala foarte comuna atunci cand utilizatorii se grabesc sa ridice laptopul de pe masa si sa-l puna pe comoda sau sa-l bage in geanta. In loc sa-l tii ferm din partile laterale, il apuci cu doua degete sau cu mana de ecran, ca si cum ar fi un maner. In acest caz, displayul poate sa cedeze pentru ca este extrem de fragil. Se sparge asemenea unui ou. Oricat de rezistent ar fi laptopul, la un astfel de tratament nu va rezista. Chiar daca nu se va sparge imediat, displayul poate sa ramana cu pete inestetice, impregnate in imagine.

Pentru a evita acest lucru, de fiecare data cand trebuie sa ridici laptopul, nu-l tine de ecran. Retine ca ecranul este incredibil de fragil.
La onlaptop, am vazut de multe ori astfel de situatii. Clientul vine la noi cu displayul spart exact in zona de sus, cam pe centru si imediat putem intui ce s-a intamplat. Astfel de ecrane sparte nu se pot repara. Se pot doar inlocui.

In service onlaptop putem inlocuire orice ecran de laptop, indiferent de model si dimensiune, iar preturile variaza (in general incep de la circa 150 de lei). Vom face chiar si montarea pentru tine si iti vom oferi garantie. Toate displayurile pe care le oferim sunt 100% compatibile cu laptopul tau. De aceea, nu recomandam clientilor sa-si cumpere un display laptop, decat daca stiu sigur de ce tip de ecran au nevoie si se pot descurca cu montarea sa acasa. Procedura de schimbare a ecranului este extrem de minutioasa si de aceea, doar profesionistii ar trebui sa se ocupe de ea.

Acum ai aflat care este una din cele mai frecvente greseli pe care le poti face in utilizarea laptopului tau. Evit-o pentru a-i prelungi durata de viata si pentru a evita costuri suplimentare.

Iar daca inevitabulul se intampla, atunci iti poti cumpara cel mai bun laptop pentru necesitatiile tale, ins ate va costa scump, asa ca ai grija de laptopul tau si nu folosi display-ul pe post de maner, nu il pune cu fata in jos, nu apasa pe ecran.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!