Nu ai încredere în tine? Iată cum poți deveni irezistibilă!

Publicitate

Foarte multe insecurități ale femeilor se leagă de aspectul fizic. Oricât de superficial ar suna, aspectul fizic poate fi un lucru pe care îl poți controla ușor și care îți poate da mai multă încredere în tine. Totuși, dacă îți dorești să fii absolut irezistibilă, atunci ar trebui să ții cont de mai multe lucruri pe lângă aspectul fizic. Atitudinea, personalitatea sau inteligența pot face din tine o femeie pe cinste. De asemenea, dacă vrei să cucerești bărbații ușor, această abilitate se poate deprinde foarte ușor cu puțin exercițiu și experiență, deoarece este foarte important să înveți să cunoști foarte bine psihologia umană pentru a avea mereu un as în mânecă atunci când vine vorba de sexul masculin și pentru a nu-ți lipsi niciodată încrederea în tine. 

Iată TOP 5 lucruri de care să ții cont pentru a fi irezistibilă!

 1. Găsește locul potrivit în care să ”exersezi”
  Locul potrivit în care să poți învăța tot ce îți trebuie despre secretele feminității și ale seducției te poate ajuta cu siguranță să ajungi la rezultatele pe care ți le dorești. Uneori pur și simplu nu poți reuși de una singură. Probabil simți nevoia de cineva care să îți ofere sprijin și toate informațiile de care ai nevoie, un loc în care să te simți frumoasă și admirată în fiecare zi. Un astfel de loc poate fi un studio de videochat din București precum Kendrastudio.ro, unde, pe lângă că vei afla secretele frumuseții și vei putea vorbi cu bărbați care te admiră în fiecare zi, vei câștiga și foarte mulți bani!
 2. Fii prezentă
  Este foarte ușor să fii cu capul în nori, însă nu este foarte atrăgător. Încearcă să trăiești clipa. Când faci acest lucru, ești mai capabilă să acționezi și să răspunzi spontan. Acest lucru este atractiv, deoarece bărbații sunt atrași de femei interesante. Femeile, care trăiesc în capul lor, sunt considerate distante, reci și plictisitoare.
 3. Folosește limbajul corpului
  Nu uita elementele de bază. Chiar dacă nu te simți în stare pe moment: contact vizual, umerii în spate,  pieptul înainte, capul sus, zâmbește, gesticulează, vorbește tare și clar. De asemenea, nu uita să le folosești și în comunicarea online, cu siguranță vor fi de ajutor! Cu cât faci mai des aceste lucruri, cu atât îți vor veni în mod natural. Mai mult decât atât, îți vor da mai multă încredere în tine în mod instant.
 4. Fii misterioasă
  Evită să oferi mai multe detalii decât este nevoie! În schimb păstrează-ți misterul, pe bărbați îi înnebunește acest lucru. Spune mai puțin, ascultă mai mult. Lasă-l pe el să vorbească mai mult despre el și va deveni dintr-o data extrem de interesat de tine!
 5. Fii consecventă
  Fii consecventă în comunicarea ta, în nivelul tău de interes, în tot. Nu există nimic mai neatractiv decât o femeie care nu este consecventă. Băieții se pot îndrăgosti de jocurile pe care le joacă o fată, dar un bărbat adevărat nu.

Cu alte cuvinte, să fii irezistibilă înseamnă multe alte lucruri pe lângă aspectul fizic. Poți obțină această alură foarte ușor dacă ești în mediul potrivit și dacă încerci să faci câteva schimbări conștiente. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!