Noul atelier de design floral al Agenției Visul Miresei din Târgoviște, un spațiu mirific. Inaugurare într-un cadru modern și o atmosferă deosebită

Publicitate

 

Ionuț Parghel

Visul Miresei, agenție de organizare evenimente din Târgoviște, a deschis, duminică, atelierul de creație florală, într-un cadru modern și o atmosferă cu totul și cu totul specială.

Agenția Visul Miresei a luat ființă în urmă cu 13 ani în urma unei dorințe a doi tineri absolvenți de facultate, Nicoleta și Cristian Roman. Cu un portofoliu impresionant, agenția de distinge prin personalizarea seviciilor, prin amploarea proiectelor și prin furnizarea de pachete de servicii aferente planificării și organizării de evenimente. Atelierul de design floral al agenției vizează cele mai înalte standarde în domeniul floresticii de ceremonie și decorurilor publice.

Beneficiind de o aură de organism antrenorial complex, Agenția Visul Miresei are ca scop crearea unor cadre de ceremonii și evenimente unice.

Atelierul de creație este structurat pe zone distincte, destinate să acopere toate ramurile floristicii: buchete, aranjamente floare,  plante, flori sezoniere, terarii, plante nemuritoare, criogenate sau stabilizate. Visul Miresei  este o agenție full service, ce oferă mereu o gamă largă de servicii și produse necesare unui eveniment (nunți, botezuri, corporate).

Activitățile din cadrul agenției se desfășoară într-un mediu ambiant, creativ și relaxant.

Agenția Visul Miresei este ușor de găsit pentru că se află în Microraionul 6, pe Bulevardul Unirii, bloc 64, parter, vis-a-vis de Liceul Nr. 4. De asemenea, ea poate fi găsită și pe Facebook Agenția Visul Miresei.

Programul este de luni până  vineri, între orele 10.00 – 18.00 și sâmbătă între orele 09.00 – 15.00. În schimb, serviciul de livrări la domiciliu este disponibil de luni până duminică, între orele 09.00 -19.00, la numărul de telefon 0729 808 489.

Foto: Foto Dumbravă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!