Municipiul Târgoviște, sufocat dimineața de mașini! Traficul a devenit o problemă tot mai acută în orașul reședință de județ

Publicitate

Traficul a devenit o problemă tot mai acută în municipiul Târgoviște în ultima perioadă. În aproape fiecare dimineață,  blocajele de trafic, cozile interminabile și așteptarea bară la bară sunt din ce în ce mai problematice la intrările în orașul reședință al județului Dâmbovița.

Primăria Târgoviște a realizat zilele trecute o analiză în acest sens pentru a găsi soluții efective pentru a controla și diminua aglomerația care a devenit tot mai presantă. Potrivit unui raport, în intervalul orar 06.30 – 08.30, în Târgoviște, intră în oraș peste 10 000 de mașini, fără a fi luate în calcul autobuzele și autovehiculele peste 3,5 tone.

„Am făcut o primă analiză în ceea ce privește numărul de mașini care intră în oraș dimineața, între ora 06.30 și ora 08.30, 10 335 de mașini. Vom lua în calcul, în această analiză să vedem și numărul de mașini de peste 3,5 tone și traficul greu și autobuzele și vom face o analiză, astfel încât să vedem care sunt cele mai bune posibilități pe care le avem pentru că în Târgoviște traficul a început să fie o problemă, ca și locurile de parcare, mai ales în anumite intervale orare și în anumite zone”, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan, într-o conferință de presă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!